Kansspelen

Bij Tabaktief is er heel veel te winnen!
U vindt een ruime keuze in kansspelen in onze winkels.


 • Lotto

  Lotto spelen is heel eenvoudig. U kiest 6 getallen en een Jackpotkleur. Voor maar € 2 maakt u kans op de Jackpot van minimaal 7,5 miljoen of één van de vele andere prijzen. Meespelen kan snel en eenvoudig bij Tabaktief.

 • Staatsloterij

  De loterij met het grootste prijzenpakket van Nederland. Iedere maand een hoofdprijs van 1 miljoen euro en 5 prijzen van 100.000 euro. En bij de vier feestelijke extra trekkingen (Koningsdagtrekking, Oranjetrekking, Gelukstrekking en Oudejaarstrekking) hebben we nog meer verrassende prijzen.

 • Luckyday

  Lucky Day is het spannende kansspel van De Lotto waarbij je elke dag kans maakt om veel geld te winnen! Kies uit 80 getallen jouw 1 tot 10 geluksgetallen en speel mee! Hoe speel je mee? Meespelen met dit kansspel is heel simpel: Ga naar een Tabaktief verkooppunt en kies met hoeveel getallen je meespeelt. Je inleg per lot is per trekking minimaal € 1,50 en maximaal € 22,50.

 • Miljoenenspel

  Over Miljoenenspel Miljoenenspel van de Nederlandse Staatsloterij is leuker en spannender dan ooit. Je maakt nu elke week niet 1, niet 2, maar 3x kans op één miljoen! Van alle loterijen is dit de meeste kans op één miljoen. En dat voor maar 5 euro. Benieuwd? Klik op het logo en lees alles over Miljoenenspel.

 • Eurojackpot

  Eurojackpot is een Europees gecoördineerd kansspel waarbij je voor € 2 kans maakt op de Jackpot. Deze is minimaal € 10 miljoen en kan, afhankelijk van het aantal verkochte loten in alle deelnemende landen, oplopen tot wel € 90 miljoen! Er is elke vrijdagavond een trekking.

 • toto

  Bij Toto kun je voorspellingen doen op sportwedstrijden of -evenementen. Dit kunnen voetbalwedstrijden zijn, maar ook andere teamsportwedstrijden of individuele sportwedstrijden. Per wedstrijd staat aangegeven welke resultaten kunnen worden voorspeld. Je kunt meespelen bij de Tabaktief winkels.

TWITTER

RT @ErnstSuur: Muziek dat je lichaam in vloeit en pakt! Ik geef mijn kids dit mee in hun muzikale opvoeding! Dank #TootsThielemans https://…

image description
#tabaktief 23-08-2016 18:08

RT @ValkSoftware: Zo trots dat ondernemers @tabaktief Valk Software een rapportcijfer 8,1 hebben gegeven voor de dienstverlening.http://t.c…

image description
#tabaktief 07-11-2014 13:11

GEBOORTEDATUM

Om verder te gaan moet je ouder zijn dan 18 jaar.Ga naar de homepage